Εταιρία

Λίγα λόγια για μας

0
Years of journey
Natural Gas

Company

NATURAL GAS

Η εταιρεία NATURAL GAS συστάθηκε και ξεκίνησε την λειτουργία της για να ικανοποιήσει την ζήτηση σε δύο καυτά προβλήματα της εποχής μας.

Θέρμανση με την χρήση φυσικού αερίου αλλά και με ανανεώσιμες μορφές ενέργειας.

Η εταιρεία μας επιθυμώντας να έχει την συνολική ευθύνη για τα έργα που εκτελεί, εμπλέκεται σε κάθε έργο από το στάδιο της μελέτης και προσφοράς και συνεχίζει με την εισαγωγή, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία του κατάλληλου μηχανολογικού εξοπλισμού.
Η λύσεις που προσφέρουμε είναι πάντοτε σε συνάρτηση με την εξοικονόμηση της μέγιστης δυνατής ενέργειας, αλλά και σε συνδυασμό με κάθε καινοτόμο λύση που συμβάλλει τελικά αφ΄ ενός στο όφελος του πελάτη, αλλά και στη όσον το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος.
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι πιο ειδικό πεδίο της δραστηριότητας μας είναι η θέρμανση μεγάλων βιομηχανικών και αποθηκευτικών χώρων με την χρήση των κατόπτρων ακτινοβολίας του φημισμένου Ιταλικού οίκου SYSTEMA. Η χρήση των κατόπτρων υπέρυθρης ακτινοβολίας ειδικά στα κτίρια με ύψος > 5m, αποτελεί από άποψη κόστους λειτουργίας και άνεσης εργασίας, την πιο ενδεδειγμένη λύση. Εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας σε σύγκριση με τις συμβατικές λύσεις που φθάνει στο ποσοστό του 30-50%.

Benefits

Systema

Τα κύρια πλεονεκτήματα των κατόπτρων ακτινοβολίας του οίκου SYSTEMA
Είδη καυσίμων
Είδη καυσίμων
Τα κάτοπτρα ακτινοβολίας λειτουργούν με όλα τα είδη καυσίμων. Φυσικό αέριο, υγραέριο, πετρέλαιο.
Ανοιχτές πόρτες
Ανοιχτές πόρτες
Η θέρμανση των χώρων επιτυγχάνεται ακόμη και με συνεχώς ανοικτές πόρτες.
Βιομηχανίες / Βιοτεχνίες
Βιομηχανίες / Βιοτεχνίες
Οι λύσεις θέρμανσης του οίκου SYSTEMA είναι ιδανικές για θέρμανση μεγάλων και υψηλών χώρων. Βιομηχανίες, βιοτεχνίες, εμπορικά κέντρα, αθλητικές εγκαταστάσεις, ανοικτούς χώρους κ.λ.π. (δείτε φωτο από τα έργα μας).
Χωρίς Σκόνη
Χωρίς Σκόνη
Η θέρμανση γίνεται χωρίς δημιουργία ρευμάτων αέρα και επομένως χωρίς σκόνη.
Μεγάλοι Χώροι
Μεγάλοι Χώροι
Τα κάτοπτρα ακτινοβολίας SYSTEMA έχουν την δυνατότητα, ανάλογα με τις ημερήσιες ανάγκες, θέρμανσης τμήματος μεγάλων έστω και ενιαίων χώρων.
Συντήρηση
Συντήρηση
Ο εξοπλισμός των κατόπτρων ακτινοβολίας της SYSTEMA απαιτεί την ελάχιστη δυνατή συντήρηση.
Η απόσβεση των εγκαταστάσεων θέρμανσης κατόπτρων ακτινοβολίας SYSTEMA, λόγω οικονομικής λειτουργίας, επιτυγχάνεται εντός 2 έως 4 ετών.
Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας, είναι σε θέση να επισκεφθεί τον χώρο σας, και να προσφέρει την βέλτιστη τεχνική και οικονομική λύση από άποψη κόστους εγκατάστασης και λειτουργίας.

Προϊόντα

Image