Η NATURAL GAS Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος των κατόπτρων ακτινοβολίας του Οίκου SYSTEMA
PDF Print E-mail

Θέρµανση µε υπέρυθρη ακτινοβολία. Η θέρµανση µε την χρήση της υπέρυθρης ακτινοβολίας, µπορεί να εξοικονοµήσει ενέργεια σε ποσοστό 65%.

 

Αποδοτική θέρµανση
Οι περισσότερες εκκλησίες λειτουργούν για µικρή περίοδο κατά την διάρκεια της εβδοµάδας, απαιτώντας θέρµανση µόνο για σύντοµες περιόδους αιχµής.
Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα των Ιερών χώρων και την πολιτιστική κληρονομιά που αντιπροσωπεύουν, παραδώσαμε τον πρώτο Ιερό Ναό στην Ελλάδα που θερμαίνεται με κατοπτρα υπέρυθρης ακτινοβολίας. (Το ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας είναι πάνω απο 65%)

Ο αέρας θερµαίνεται µε συµβατικούς τρόπους θέρµανσης, ήτοι µε θέρµανση πλησίον του δαπέδου η µε βεβιασµένη θέρµανση αέρα. Ο θερµός αέρας ανυψώνεται κάτω από την οροφή, όπου είναι ουσιαστικά άχρηστος. Συνεπώς µεγάλη σπατάλη ενέργειας.
Θέρµανση Θερµού Αέρα Θέρµανση Υπέρυθρη
Επίπλέον η συµβατική θέρµανση απαιτεί µεγάλο χρόνο προθέρµανσης για να φθάσουµε την επιθυµητή θερµοκρασία, αφού στην εκκλησία υπάρχει µεγάλος όγκος αέρα. Με την υπέρυθρη ακτινοβολία η επίδραση είναι σχεδόν άµεση, όπως µε τον ήλιο.
Με τον τρόπο αυτό εξοικονοµείται µεγάλη ποσότητα ενέργειας και µειώνονται σηµαντικά και οι εκποµπές στο περιβάλλον.
Θέρµανση Θερµού Αέρα Θέρµανση Υπέρυθρη

 

Natural Gas: Η καινοτομία είναι το πάθος μας
Τα προιόντα μας ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές προδιαγραφες ποιότητας και λειτουργίας

Η εµπειρία µετράει.
Η θέρµανση των εκκλησιών απαιτεί εµπειρία στο προιόν αλλά και στην µελέτη και εγκατάσταση. 3000 εκκλησίες σε όλη την Ευρώπη θερμαίνονται με κάτοπτρα υπέρυθρης ακτινοβολίας. Ξεκινώντας από κατασκευές του 15ου αιώνα µε ιστορικά έργα τέχνης και παλαιά όργανα, έως και κτίρια της πιο µοντέρνας αρχιτεκτονικής.

 
Η NATURAL GAS Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος των κατόπτρων ακτινοβολίας του Οίκου SYSTEMA