Η NATURAL GAS Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος των κατόπτρων ακτινοβολίας του Οίκου SYSTEMA
Θερμανση Θερμοκηπιων
Written by Administrator
Sunday, 10 August 2008 06:30
PDF Print E-mail

Συνεχίζοντας την ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων λύσεων θέρμανσης παραδώσαμε το πρώτο θερμοκήπιο στην Ελλάδα που θερμαίνεται με κάτοπτρα υπέρυθρης ακτινοβολίας.

 

Τα αποτελέσματα απο την χρήση της υπέρυθρης ακτινοβολίας στο πρώτο θερμοκήπιο ήταν θεαματικά απο τον πρώτο κιόλας χειμώνα και ως πρός την οικονομία στο κόστος θέρμανσης,αλλά και ως πρός την βελτίωση συνθηκών ανάπτυξης των φυτών. Διαβάστε εδώ τι μας ανέφερε ο ιδιοκτήτης του πρώτου θερμοκηπίου που θερμάναμε για τα πλεονεκτήματα της θέρμανσης με υπέρυθρη ακτινοβολία.
Οι συνθήκες του παραπάνω θερμοκηπίου μελετήθηκαν και μετρήθηκαν απο το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μεσολογγίου (Τμήμα Θερμοκηπίων και Γεωργικής Ανάπτυξης) και απο το Πανεπιστήμιο Πατρών (Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Θερμοδυναμικής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών). Τα αποτελέσματα της μελέτης σε συνεργασία με την εταιρία μας www.natural-gas.gr και τον οίκο SYSTEMA που αντιπροσωπεύουμε κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα,παρουσιάσθηκαν στο Διεθνές Συνέδριο GreenSys 2011 και τράβηξαν το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τα πιό σημαντικά σημεία της παρουσίασης.
Ο μεγάλος ανταγωνισμός που επικρατεί στην εποχή μας και σε κάθε παραγωγική και επιχειρηματική δραστηριότητα κάνει επιτακτική την μείωση κάθε κόστους που συμμετέχει στην τελική τιμή ενός προϊόντος και υπηρεσίας.
Οι κάτοχοι θερμοκηπίων γνωρίζουν τη μεγάλη συμμετοχή του κόστους της θέρμανσης απαραίτητης για την ανάπτυξη πρωίμων προϊόντων που πρέπει όμως να πωλούνται σε ανταγωνιστικές τιμές.
Η NATURAL GAS με τα κάτοπτρα υπέρυθρης ακτινοβολίας προιόντα του οίκου SYSTEMA σας δίνουμε την λύση να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί.

 

Τα πλεονεκτήματα της θέρμανσης με κάτοπτρα υπέρυθρης ακτινοβολίας.
1. Χαμηλότερο κόστος ενέργειας κατά 40-60%.
2. Δυνατότητα τμηματικής θέρμανσης θερμοκηπίου χωρίς την εγκατάσταση χωρισμάτων.
3. Ανάπτυξη ζωνών διαφορετικών θερμοκρασιών στο ίδιο ενιαίο θερμοκήπιο.
4. Ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας
5. Περιορισμός στην ανάπτυξη και διάδοση ασθενειών χάρη στον περιορισμό της υγρασίας των φυτών και του χώρου με παράλληλο περιορισμό των εντόμων
6. Υψηλής ποιότητας προϊόντα και αύξηση της παραγωγής
7. Περιορισμός των περιβαλλοντικών επιπτώσεων λόγω μείωσης της κατανάλωσης καυσίμου
8. Γρήγορη τοποθέτηση των κατόπτρων υπέρυθρης ακτινοβολίας
9. Ελάχιστη συντήρηση service
10. Εγκατάσταση εξοπλισμού που θα αποσβεστεί σε διάστημα 2-4 ετη

 

 Σε ένα ρευστό οικονομικό περιβάλλον η NATURAL GAS συνεχίζει να προτείνει, μελετά και κατασκευάζει καινοτόμα έργα. Έργα που εξοικονομούν πολύτιμους πόρους  και αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας. Στην  την διάρκεια του 2011 εγκαταστήσαμε την θέρμανση δια ακτινοβολίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε θερμοκήπια και Ιερούς Ναούς. Αποδεδειγμένα πετύχαμε μείωση κατανάλωσης ενέργειας πάνω από 40%.

Last Updated on Friday, 23 March 2012 11:31
 

 

 

Νεα θερμοκηπια που θερμαινονται με υπερυθρη ακτινοβολια

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Θερμανση θερμοκηπιων με κατοπτρα υπερυθρης ακτινοβολιας

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Η NATURAL GAS Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος των κατόπτρων ακτινοβολίας του Οίκου SYSTEMA