Η NATURAL GAS Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος των κατόπτρων ακτινοβολίας του Οίκου SYSTEMA
PDF Print E-mail

Είτε Championss League είτε δεύτερη κατηγορία...
Η θέρμανση σταδίων είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη

 

Γιατί θέρμανση σταδίων;
Είναι απαραίτητο να προσφέρουμε τουλάχιστον στους εκλεκτούς θεατές, δηλαδή VIPs, χορηγούς, πολιτικούς και επιχειρηματίες την μέγιστη άνεση. Και η θερμοκρασία συμμετέχει στην δημιουργία της άνεσης.

 

Πόσο κοστίζει;
Τα στάδια μπορούν να θερμανθούν με ένα ενεργειακό κόστος 0,03€ ανά θεατή και αγώνα! Ασήμαντο κόστος σε σύγκριση με το όφελος από το image που κερδίζουμε και την άνεση που δημιουργούμε.

 
   
  

Η εμπειρία μετράει.
Real Madrid, Chelsea FC, AZ Alkmaar και Feyenoord Rotterdam είναι μόνο μερικές από τις πολλές ομάδες, που έχουν όφελος από την θέρμανση των καθημένων θέσεων. Στην λίστα των σταδίων περιλαμβάνονται και στάδια μικρότερων ομάδων. Η επέμβαση μας ξεκινάει από θέρμανση της περιοχής των VIPs και φθάνει σε πολλές περιπτώσεις σε θέρμανση όλου του σταδίου!

 
    • Για στάδια, βιομηχανικά κτίρια, αποθήκες, αθλητικά κέντρα και εξωτερικούς χώρους.
 
   

Πως λειτουργεί η θέρμανση δια ακτινοβολίας.
Η θέρμανση δια ακτινοβολίας αποτελεί την ιδανική λύση για θέρμανση σταδίων. Χάρις στην υψηλή απόδοση και την χαμηλή κατανάλωση, η θέρμανση δια ακτινοβολίας είναι δημοφιλής στο εμπόριο και την βιομηχανία. Δημιουργεί άνεση παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες αέρα. Ουσιαστικά έχει την ίδια επίδραση που έχει ο ήλιος τις κρύες χειμερινές μέρες. Η NATURAL GAS εφαρμόζει την αρχή του ηλίου, μια λύση με χαμηλό κόστος ενέργειας και φιλική στο περιβάλλον.

  
   
 

 

Last Updated on Wednesday, 11 May 2011 11:22
 
Η NATURAL GAS Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος των κατόπτρων ακτινοβολίας του Οίκου SYSTEMA